Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av Emma - 4 augusti 2008 22:01

Det krävs mkt av en för att hela tiden hålla sig bra som instruktör.För mig i alla fall, jag behöve gå på andras klasser för att få inspiration, jag behöver åka på konvent och likande för att hela tiden utvecklas.

Jag behöver läsa böcker, gå utbildningar för att hålla mig uppdaterad.

Jag ser detta som ett yrke, i min värld går jag till jobbet när jag kör pass.

Jag vill hela tiden utvecklas,förändra och hålla mig på topp.

På Sats fans det möjlighet till utblidningar varje månad! Hur bra som helst, alla instruktörer måste ha Safe licens.

Det ääääärrr såååå viktigt att en instruktör kan träning, vet vilka muskler dom pratar om och överhuvudtaget vet vad dom pratar om.

Jag har mkt utbildningar i bagaget och fler skall det bli.Jag läser hela tiden om träning för att lära mig mer.Jag vill hela tiden bli bättre och bättre.

Jag vill att andra går på mina pass, och ger feedback!Helst saker jag kan förbättra!För alla kan alltid förbättra något.

Här uppe är det inte lika "stort" med detta yrke... men jag hoppas det blir.


Vet inte varför jag skriver allt detta nu.Bara lite tankar jag har.

Har gått på mkt pass, och jag arbetade med att utveckla instruktörer ett tag.Nu vill jag själv utvecklas.Vem skall utveckla mig?


Det finns alla möjliga olika stilar på en instruktör och alla gillar vi olika.MEN när en instruktör inte har tekniken/känslan/kunskap så vette tusan alltså.




Av Emma - 4 augusti 2008 16:26

Sova ordentlig när jag jobbat natt.Inte denna gång heller, vaknat varje timma och försökt att det är dags att gå upp.Nåjalyckades hålla mig i skinnet till 12:30 iaf.

Idag blev de ett fiiint benpass , så mätt å belåten efter middagen:)Mammsi har åkt till Stockholm så jag är ensammen i veckan. Skönt det. Nu återstår bara att fundera över min höst som jag egentligen inte riktigt orkar fundera över.

Vart jag skall bo å sådär. Vill ju som änndå ha mina saker och mitt eget.


Ja,ha,ja.

Caio.

Ovido - Quiz & Flashcards