Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Emma - 22 mars 2008 16:16

Halllå. Kom på det, sushibuffén jag har letat efter nu länge. Tydligen lunchtid. Nåt ställe på andra långgatan.Hur mycket sushi man vill.

Vem skall hänga med mig dit?


Vet ni vad jag har gjort idag förresten.Vart på Power Plate center och kört lite vibrationsträning. Jag tycker om det. Å hon tjejjen som har blivit en bekant till mig är himla go.

Så! Jag är vibrarad och klar idag.

Av Emma - 22 mars 2008 16:01

Tjäruknöl. Fy så gott, det skall jag beställa när jag åker hem om 2 veckor.

Mums.


Nåväl.Vinden ute är isssaaande kall! Jag har hållit på att avlida så kallt det är. Nu sitter jag med en värmande kopp te och försöker bli varm i kroppen. Skall även lägga mig i badet.


Solen skiner ute och inne. Det enda problemet är att allt damm och smuts syns mer än väl nu:S



Av Emma - 22 mars 2008 11:37

Kl 6.20 slog jag upp mina blå. Redo för att ta mig till jobbet för att dels öppna upp portarna men samtidigt passa på att äta frukost med sällskap.

Med dagens gp, samt annat smått å gott blev jag mätt å belåten.

Jag är leeedig idag.

Jag har en grejj inbokad nu kl 13, men sen är det inte så mycket mer för mig.Skönt som bara den att ha en ledig eftermiddag kväll att spendera precis som jag vill.


Tror dock att jag skall umgås ikväll, hoppas på det iaf. Kommer nog bli trevligt. Nu skall jag ta reda på om mm sports har öppet portarna denna vackra dag. Min diet fuel e slut, och det går ju bara ICKET.


Kaffe smakar som godast efter lunchen:)

Ovido - Quiz & Flashcards